فراخوان

اختتامیه (فن‌تز صنایع غذایی) همزمان با رویداد ملی فبین‌فود برگزار شد.

گام اول از دومین دوره طرح "فن‌تز" که همزمان با رویداد ملی فبین‌فود و با هدف هم‌رسانی نیازها و ایده‌های نوآورانه در حوزه صنایع غذایی و با حمایت مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی طراحی شده بود، با عنوان "فن‌تز صنایع غذایی" و با رویکرد حمایت و انگیزه‌بخشی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان پسادکتری و ترویج انجام پژوهش‌های نوآورانه و همسو با نیاز صنایع این حیطه فراخوان و اختتامیه آن روز پنجشنبه 13 اردیبشهت ماه و همزمان با رویداد فبین‌فود و با میزبانی پژوهشکده صنایع غذایی جهادانشگاهی مشهد برگزار گردید.

در این رویداد برندگان مرحله اول و راه‌یافتگان به ادامه مسیر برنامه «فن‌تز صنایع غذایی» توسط دکتر شقایق حق‌جوی جوانمرد، در حضور دانشگاهیان، مسئولین جهاد دانشگاهی، مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و مدیران صنعت و رؤسای برخی نهادها از جمله، دانشگاه و پارک علم و فناوری خراسان معرفی شدند.

سه طرح برتر و برگزیده از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پسا دکترا مورد تقدیر قرار گرفته و به شرکت‌های متقاضی طرح ارجاع داده شد تا پروژه توسعه فناوری خود را کلید بزنند. آقای دکتر محمدحسین مروت، هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دارویی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز (به نمایندگی از هم‌تیمی خود خانم دکتر مریم مسکنیتی، محقق پسادکتری) به عنوان نفر اول، آقای سید ابوالفضل طبیبیان، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران به عنوان نفر دوم و خانم بهاره سماکار، دانشجوی دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان نفر سوم تجلیل و با حمایت 100% از ثبت اختراع برندگان در مسیر درخواست بین‌المللی اختراع، در قالب اظهارنامه بین‌المللی PCT، از سوی کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت مورد حمایت واقع شدند. در این رویداد شرکت‌های صنایع پخت مشهد و شرکت شیر پگاه، همسو با موضوع طرح‌های برتر و منتخب، آمادگی خود جهت توسعه فناوری طرح‌ها و میزبانی آنها را اعلام نمودند.

در اثنای این رویداد، میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری، ضمن گزارش کمی و کیفی از روند اجرای فراخوان مذکور، روندهای روز فناوری در حیطه صنایع غذایی و حوزه‌های فناوری‌های آینده‌ و راهبردی در این صنعت و صنایع مکمل را با نگاهی به آخرین تحولات این صنعت در دنیا به ویژه هوشمندسازی ارائه داشتند و به دلیل ظرفیت بالای تجاری‌سازی، بر لزوم ایمن‌سازی و حفاظت از دستاوردها و دارایی‌های فکری در حیطه صنایع غذایی تأکید کردند.در حاشیه این رویداد کانون، با برپایی غرفه‌ای به همراه دو مجموعه کارگزاری خود به مخاطبین مشاوره ارائه نمود.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

//isti.ir/ZV8x