حمایت از برگزاری کارگاه آموزشی

معرفی خدمت:

ترویج، فرهنگ‌سازی و آموزش مباحث مرتبط با توسعه و مدیریت دارایی‌های فکری با هدف حمایت و کمک به توسعه اکوسیستم نوآوری مالکیت فکری کشور انجام می‌شود. این خدمت شامل اقدامات مالی و غیر مالی است که کانون در راستای توسعه اکوسیستم نوآوری مالکیت فکری کشور در زمینه آموزش انجام می‌دهد.

فرآیند اجرا:

متقاضیان اعم از دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، مدارس و پژوهشسراها می‌توانند جهت برخورداری از حمایت کانون، مطابق با «شیوه‌نامه حمایتی آموزش» درخواست خود را به کانون اعلام نمایند. شایان ذکر است متقاضیان باید پس از انجام بررسی‌های لازم و اطلاع از شرایط مدرسین مورد تأیید کانون که در ذیل معرفی شده اند، مدرس مورد نظر خود را انتخاب و طی نامه‌ای رسمی درخواست خود را به مدیریت کانون با امضای معاون فناوری/ مدیرعامل/ مدیر مدرسه/ مدیر پژوهش‌سرا (به همراه فرم درخواست کارگاه آموزشی تکمیل‌شده که شامل جزئیات دوره (از قبیل تاریخ پیشنهادی برگزاری رویداد، عنوان دوره، مدرس انتخابی، حضوری یا مجازی بودن دوره، تعداد نفرات شرکت کننده و اطلاعات تماس رابط) را حداقل یک ماه پیش از تاریخ برگزاری رویداد به آدرس ایمیل ipmc.edu@isit.ir کانون ارسال نمایند. تقاضانامه‌های ارسالی توسط متقاضی طبق شیوه‌نامه مربوط، تقاضانامه توسط کارشناس کانون مورد بررسی اولیه قرار گرفته و پس از تأیید، انجام خدمت توسط مدرسان مورد تأیید کانون صورت می‌گیرد. پس از اتمام کارگاه، نیز مرکز متقاضی موظف به ارائه گزارش طبق  «فرم گزارش رویداد» و «خبر رویداد» به کانون می‌باشد.

میزان حمایت کانون:

- دانشگاه پیشرو 30 ساعت تا سقف 30 میلیون تومان

- دانشگاه توانمند 20 ساعت تا سقف 20 میلیون تومان

- دانشگاه نوپا 15 ساعت تا سقف 15 میلیون تومان

- شرکت های بزرگ 15 ساعت تا سقف 15 میلیون تومان

- مدارس 4 ساعت تا سقف 4 میلیون تومان

- پژوهش‌سرا 6 ساعت تا سقف 6 میلیون تومان

مخاطبین دریافت خدمت:

دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم‌و‌فناوری، مراکز رشد، مدارس، پژوهشسراها، شرکت‌های بزرگ، سرآمدان صادراتی است که اعضای آن مرکز نیاز آموزشی در حوزه مالکیت فکری داشته باشد.

فهرست مدرسین مورد تأیید کانون مدیریت دارایی‌های فکری
 
//isti.ir/Xvb4