لیست اخبار صفحه :1
ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان برگزاری جلسه مشترک کانون مدیریت دارایی‌های فکری با صندوق پژوهش و فناوری استان البرز

برگزاری جلسه مشترک کانون مدیریت دارایی‌های فکری با صندوق پژوهش و فناوری استان البرز

جلسه‌ مشترک میان کانون مدیریت دارایی‌های فکری و صندوق پژوهش و فناوری استان البرز در تاریخ 29 مردادماه سال جاری به میزبانی صندوق پژوهش و فناوری البرز با محوریت بررسی ارائه خدمت ارزش‌گذاری وتجاری‌سازی دارایی‌های فکری در راستای تهیه مدل مطلوب ارزشگذاری دارایی‌های فکری با حضور فناوران دارای گواهی ثبت اختراع معتبر برگزار شد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان نقش مالکیت فکری در توسعه فناوری

نقش مالکیت فکری در توسعه فناوری

مالکیت فکری به‌طور مستقیم بر چرخه نوآوری تأثیر می‌گذارد. این سیستم‌ها نه‌تنها از نوآوری‌های ایجادشده محافظت می‌کنند، بلکه انگیزه‌های مالی و قانونی لازم برای تحقیق و توسعه بیشتر را فراهم می‌سازند. در بسیاری از صنایع، از جمله فناوری اطلاعات، زیست‌فناوری، و صنایع داروسازی، شرکت‌ها با استفاده از حقوق مالکیت فکری، می‌توانند از محصولات و ایده‌های خود در برابر رقبا محافظت کرده و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند...

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان نتایج برگزیدگان فن تز مواد و صنایع معدنی
اعلام

نتایج برگزیدگان فن تز مواد و صنایع معدنی

به گزارش روابط عمومی کانون مدیریت دارایی های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نتایج برگزیدگان برنامه فن تز مواد و صنایع معدنی اعلام شد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مالکیت فکری، مجهول معادله‌ی هوش مصنوعی

مالکیت فکری، مجهول معادله‌ی هوش مصنوعی

فناوری هوش مصنوعی و توسعه آن از طریق آموزش و یادگیری، اطلاعاتی را به ماشین منتقل می‌کند که به جای انسان فکر، تحلیل، تفسیر، ترسیم و پردازش کند و در انتها خروجی را با توجه به ابعاد مختلفی از ادراک، توجه، حافظه، زبان، حل مسئله و استدلال ارائه دهد. بنابراین گویی به زبان ساده جایگزینی برای مغز انسان به هنگام تصمیم‌گیری و محاسبه خواهد بود. لذا هوش مصنوعی را به علت ماهیت آمیختگی آن با فکر دستکاری شده، می‌توان نوعی فکر شبیه‌سازی شده دانست. با اندکی تأمل در خصوص رابطه فکر و هوش مصنوعی می‌توان پی برد که مفهوم ابتکار در آثار پدیدآمده توسط هوش مصنوعی مجهول مهمی است..........

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مدل کاربردی نهادی؛ میان هیچ و پتنت

مدل کاربردی نهادی؛ میان هیچ و پتنت

طبق آخرین آمار سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در سال ۲۰۲۲، تعداد 3,010,510 (سه میلیون و ده هزار و پانصد و ده) اظهارنامۀ ثبت اختراع در قالب مدل کاربردی ثبت شده است. این عدد مجموع ثبت­های ملی و ثبت در قالب معاهدۀ همکاری در زمینۀ ثبت اختراع­ها[15] است. از این عدد، تعداد 2,975,970 (دو میلیون و نهصد و هفتاد و پنج هزار و نهصد و هفتاد) سهم کشورهای آسیایی است. سهم چین از این تعداد، 2,950,653 (دو میلیون و نهصد و پنجاه هزار و ششصد و پنجاه و سه) است و عدد 29,520 (بیست و نه هزار و پانصد و بیست) مربوط به کشورهای اروپایی است. ایران در این میان سهمی ندارد. با توجه به اینکه نظام یوتیلیتی مدل برای اختراع­های جزئی و کوچک که شرایط ثبت پتنت را ندارند، به کار می‌رود، تحلیل آماری کشورها به­ویژه کشورهای در حال توسعه حائز اهمیت است.

//isti.ir/XCTk